Milou en Nina van Jeveren

Swingen in Gouda voor het Prinsessenziekenhuis

( Lid van team: Swing(en) met Milou )

Begin 2018 bleek Milou een zeldzame, agressieve hersentumor te hebben. Een onzeker traject van chemotherapie en bestraling volgde. Halverwege het traject werd het Prinses Maxima Cemtrum geopend. Wat een geweldig ziekenhuis voor ouders en hun zieke kind, maar ook voor broertjes en zusjes is het niet erg om daar te komen!

Intussen is Milou alweer 4 jaar schoon en danst en springt ze door het leven en maakt van iedere dag een feestje. Wij zijn zo blij dat ze er nog is en beseffen dat er heel veel ouders nog in een dergelijk traject zitten of hun kindje aan kanker zijn verloren. Daarom hebben wij in samenwerking met Swing Gouda deze sponsordans opgezet. We willen zo ons steentje bijdragen aan de missie van het 'Prinsessenziekenhuis' om alle kinderen kankervrij te maken en om zo goed mogelijke kwaliteit van leven te behouden.

Daar gaan we voor dansen!!

15
24/12/2022
10:07

Anoniem

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.