Swing(en) met Milou

Swingen met Milou voor het Prinsessenziekenhuis

Begin 2018 bleek Milou een zeldzame, agressieve hersentumor te hebben. Na een operatie, waar de tumor in zijn geheel is verwijderd, volgde een onzeker traject van chemotherapie en bestraling. Halverwege het traject werd het Prinses Maxima Cemtrum geopend. Wat een geweldig ziekenhuis voor ouders en hun zieke kind, maar ook voor lieve, grote zus Nina was het niet erg om daar te komen!

Intussen is Milou alweer 4 jaar schoon en danst en springt ze door het leven en maakt van iedere dag een feestje. Wij zijn zo blij dat ze er nog is en beseffen dat er heel veel ouders nog in een dergelijk traject zitten of hun kindje aan kanker zijn verloren. Daarom hebben wij in samenwerking met Swing Gouda (Milou en Nina's favoriete bar in Gouda) deze sponsordans opgezet. We willen zo ons steentje bijdragen aan de missie van het 'Prinsessenziekenhuis' om alle kinderen kankervrij te maken en om zo goed mogelijke kwaliteit van leven te behouden.

Wil je dit ook? En wil je ook meehelpen? Dat kan!
Doneer voor deze actie of steun één van onze teamleden.
Wil je meedansen in Gouda op woensdagmiddag 21 december? Helemaal leuk!!

Geef je dan op door een mailtje te sturen naar swingmetmilou538@gmail.com.

9,35
24/12/2022
19:29

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
20/12/2022 | 11:00

Let's go!!!!

De week van de Missie 538 is gisteren echt begonnen! Patiëntje Jasmijn leest haar verhaal voor uit een boekje, wat een kanjer! En daarna openen ze de missie met het prachtige nummer January without You, wat Davina Michelle speciaal voor deze actie heeft geschreven... Kijk het hier terug: https://www.kijk.nl/programmas/kijk-radio-538/rzDJdPiHrAOtOl Morgen is het de dag van onze missie 'Swingen met Milou'! Er gaan ca. 40 kinderen (met ouders, broers, zussen, opa en oma....) 2 uur lang dansen voor dit goede doel! En dat is natuurlijk voor het Prinses Maxima Centrum! Dat alle kindjes die daar komen beter worden, net zoals Milou. En daar strijden wij voor! Met Missie 538 willen wij een zo groot mogelijke bijdrage leveren aan de komst van clean rooms. In deze speciale, steriele ruimtes worden afweercellen van kinderen geprogrammeerd om kanker aan te vallen. Daarmee kan de overlevingskans van kinderen worden vergroot, met minder schade op de lange termijn.  En wat zijn wij met z'n allen al ontzettend goed bezig! Dank zij jullie donaties alweer een stapje dichterbij, we hebben nog 1,5 dag dus we hopen op een nóg grotere bijdrage dus blijf de berichten zoveel mogelijk delen! Maar vooral leven we toe naar een leuke middag met elkaar, een feestje te bouwen en het leven te vieren!  Swingers tot morgen! Weet je nog mensen die mee willen doen? Dat kan! Laat hen dan wel even aanmelden via: swingmetmilou538@gmail.com.  En voor alle anderen alvast ontzettend bedankt voor jullie steun!      

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.