Bert van den Brink

Queen of the Padel Court bij Jawi in Alphen a/d Rijn

( Lid van team: Padel Maxima )

Onze dochter werd op 14-jarige leeftijd van de een op de andere dag ernstig ziek, ze bleek een zeldzame vorm van kanker te hebben. Inmiddels is zij al ruim 2 jaar onder behandeling van het Prinses Máxima Centrum in Utrecht waar alle kinderen die kanker krijgen worden behandeld.

Het is natuurlijk fantastisch dat we in Nederland een centrum hebben dat volledig is gespecialiseerd in kinderoncologie. Ze zijn daar maximaal gedreven om kinderen met kanker zo goed mogelijk te behandelen en genezen en negatieve gevolgen, nu en later, te voorkomen. Kinderen met kanker en ook wij als ouders kunnen daar vertrouwen op de beste mensen, zorg, kennis en onderzoek. 

Van dichtbij en uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat je er natuurlijk niet wilt komen maar als je kind kanker heeft dan is het een werkelijk fantastische plek om te zijn. De voorzieningen, de zorg en de persoonlijke aandacht van alle mensen die daar werken is bij vlagen ontroerend en overweldigend. Toch, en ook al kunnen ze steeds meer, zijn de bijwerkingen van behandelingen nog vaak heel heftig en komt het nog veel te vaak voor dat behandelingen niet toereikend zijn om het zieke kind te genezen.

Helaas zijn bestaande behandelmethodes ook in het geval van onze dochter niet toereikend en vindt er nu naast behandeling in het PMC ook (en onder supervisie van het PMC) behandeling in het buitenland plaats omdat deze in Nederland nog niet mogelijk is. De missie van Radio538 en Het Prinses Máxima Centrum is om ook dit soort behandelingen naar Nederland te halen en de impact op het zieke kind en het gezin te beperken en de kansen op genezing te vergroten.

Vaak staan we machteloos en kunnen we niet veel doen, maar met jouw financiële steun kunnen we samen wel het verschil maken in het leven van kinderen met kanker. Omdat we dit zo belangrijk vinden en daarnaast ook liefhebber zijn van de padelsport organiseren wij op zaterdag 17 december van 9.00 tot 16.30 uur een padeltoernooi bij Fitnesscenter Jawi in Alphen aan den Rijn. Ieder uur spelen er vier teams van twee personen King of the Court.

Doe je met ons mee?! Schrijf je in als team door een mail te sturen naar padelmaxima@gmail.com met jullie naam, speelsterkte (laag/midden/hoog) en voorkeur voor tijdstip.

Het inschrijfgeld is 25 euro per team van 2 personen en 1 uur spelen, extra doneren mag natuurlijk altijd. De banen worden door Fitnessclub Jawi geheel kosteloos beschikbaar gesteld dus alle opbrengsten komen (uiteraard) volledig ten goede aan het Prinses Maxima Centrum.

Geen tijd om te komen spelen? Alleen doneren kan natuurlijk ook! Dankjewel alvast voor je steun en hopelijk zien we je op 17 december op de padelbaan.

Bert

15
19/12/2022
00:01

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
17/12/2022 | 19:00

Wat een fantastische dag!

Wat een heerlijke dag hebben we met elkaar achter de rug! Dankjewel Jawi, sponsors, deelnemers, toeschouwers, supporters en donateurs!   De gehele zaterdag waren van vroeg tot laat alle banen bezet, was er heel veel gezelligheid op en rond de banen, waren er tips en tricks van onze Spaanse trainer José Calderón en aan het einde van deze mooie dag tikte de teller 3.000 euro aan. Een prachtige opbrengst voor het Prinses Maxima Centrum in Utrecht.   Het padeltoernooi is nu achter de rug maar Missie538 voor het Prinses Maxima Centrum loopt nog een week door. Doneren kan en mag daarom uiteraard nog steeds via onze actiepagina: https://www.starteenactievoormissie538.nl/team/padel-maxima   Bedankt voor alle steun!    #Missie538 #prinsesmaximacentrum #fitnessclubjawi #padel #dankbaar

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.