Padel Maxima

Queen of the Padel Court bij Jawi in Alphen a/d Rijn

De jaarlijkse missie van Radio538 staat dit jaar in het teken van het Prinses Máxima Centrum. Voor ons als leden van Sport- en Padelcentrum Jawi in Alphen aan den Rijn was deze oproep aanleiding om een benefiet padeltoernooi te organiseren. Wij maakten helaas van zeer dichtbij mee hoe ingrijpend kanker is voor een kind. Op 14-jarige leeftijd werd de dochter van een teamlid van de een op de andere dag ernstig ziek en bleek zij een zeldzame vorm van kanker te hebben. Inmiddels is zij al ruim 2 jaar onder behandeling van het Prinses Máxima Centrum in Utrecht waar alle kinderen die kanker krijgen worden behandeld.

Van dichtbij en uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat je er natuurlijk niet wilt komen maar als een kind kanker heeft dan is het Prinses Maxima Centrum wel echt een fantastische plek om te zijn. De voorzieningen, de zorg en de persoonlijke aandacht van alle mensen die daar werken is echt geweldig. Ze creëren een tweede huis voor kind en gezin en bieden de best mogelijke zorg denkbaar.

Toch, en ook al kunnen ze steeds meer, zijn de bijwerkingen van behandelingen nog vaak heel heftig en komt het nog te vaak voor dat behandelingen niet toereikend zijn om het zieke kind te genezen. De missie van het Prinses Maxima Centrum om ieder kind met kanker te genezen, met optimale kwaliteit van leven dragen we daarom ook een warm hart toe. We vinden het heel bijzonder dat Missie 538 helemaal in het teken staat van het Prinses Máxima Centrum en zo bijdraagt aan het bereiken van die belangrijke missie.

Vaak staan we machteloos en kunnen we niet veel doen maar met jouw financiële steun kunnen we samen het verschil maken in het leven van kinderen met kanker. Omdat we dit zo belangrijk vinden en daarnaast ook liefhebber zijn van de padelsport organiseren wij op zaterdag 17 december van 9.00 tot 16.30 uur een padeltoernooi bij Fitnesscenter Jawi in Alphen aan den Rijn. Ieder uur spelen er vier teams van twee personen King of the Court.

Doe je met ons mee?! Schrijf je in als team door een mail te sturen naar padelmaxima@gmail.com met jullie naam, speelsterkte (laag/midden/hoog) en voorkeur voor tijdstip.

Het inschrijfgeld is 25 euro per team van 2 personen en 1 uur spelen, extra doneren mag natuurlijk altijd. De banen worden door Fitnessclub Jawi geheel kosteloos beschikbaar gesteld dus alle opbrengsten komen (uiteraard) volledig ten goede aan het Prinses Maxima Centrum.

Geen tijd om te komen spelen? Alleen doneren kan natuurlijk ook! Dankjewel alvast voor je steun en wie weet zien we je op 17 december op de padelbaan bij Jawi in Alphen a/d Rijn.

Team Padel Maxima

7,50
11/01/2023
13:36

Louise

Bekijk alle
  Bekijk alle
17/12/2022 | 19:00

Wat een fantastische dag!

Wat een heerlijke dag hebben we met elkaar achter de rug! Dankjewel Jawi, sponsors, deelnemers, toeschouwers, supporters en donateurs!   De gehele zaterdag waren van vroeg tot laat alle banen bezet, was er heel veel gezelligheid op en rond de banen, waren er tips en tricks van onze Spaanse trainer José Calderón en aan het einde van deze mooie dag tikte de teller 3.000 euro aan. Een prachtige opbrengst voor het Prinses Maxima Centrum in Utrecht.   Het padeltoernooi is nu achter de rug maar Missie538 voor het Prinses Maxima Centrum loopt nog een week door. Doneren kan en mag daarom uiteraard nog steeds via onze actiepagina: https://www.starteenactievoormissie538.nl/team/padel-maxima   Bedankt voor alle steun!   #Missie538 #prinsesmaximacentrum #fitnessclubjawi #padel #dankbaar

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.