Team Sportivate

Sporten tegen kanker

Sport en bewegen is de rode draad van ons leven, wij geven dit elke dag het podium wat het verdient in onze huidige maatschappij. Wij zijn Sportivate, een bedrijf wat zich dagelijks inzet om van bewegen een structureel onderdeel te maken van het leven. Van Peuter tot CEO, iedereen verdiend beweging.

Onze organisatie is persoonlijk geraakt door kanker. Zo geeft Jelte Bakker, oprichter en eigenaar van Sportivate aan; "Mijn zoontje was 1,5 jaar toen hij in het Maxima centrum terecht kwam met diagnose teelbalkanker. Je leest het wel eens, maar het is oprecht en het is waar. Je leven staat voor een korte periode volledig op zijn kop. Gellukig was deze periode voor ons relatief kort, wij beseffen ons heel goed dat dit niet voor iedereen het geval is en dat er een aantal kleine strijders waar ons zoontje op de gang mee speelde nooit meer zullen spelen. We zijn in het Maxima centrum zo fantastisch geholpen en hebben van binnenuit de waarde mogen ervaren waardoor we nog steeds iedere dag kunnen genieten van ons zoontje Kik"

Wij gaan ons daarom komende maand inzetten door met 16 personeelsleden elke dag te gaan sporten tot aan 18 december. Wij doen dit heel bewust, wij creeëren hiermee bewustzijn voor het simpele feit dat wij dit in goede gezondheid kunnen doen. Wij zijn gezond genoeg om elke dag bij te dragen aan de beweging van ruim 30.000 kids per week, en nu kunnen wij specifiek bijdragen aan de gezondheid van toekomstige patiënten.

18 december hebben wij vervolgens een professionele fotoshoot en wordt er een gruwelijke Sportivate kalender uitgebracht waarin wij ons op een unieke manier zullen presenteren, echt een collectersitem. We willen voor 19 december minimaal 100 van deze unieke kalenders verkocht hebben en daarnaast kunnen bedrijven en particulieren ons initiatief steunen met een vrijwillige donatie. Alle donaties boven de €30 zijn inclusief een unieke kalender. 

5
29/12/2022
04:02

Marlies

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.