T
Team Blauw

Blauw voor Oranje Prinses Máxima Centrum

Deze actie is opgezet door twee vaders werkzaam bij blauw. Onze kinderen van 6 en 3 jaar oud worden al 2 jaar behandeld voor leukemie. De afgelopen jaren hebben wij ervaren en gezien hoe zwaar het gevecht tegen deze ziekte kan zijn. De behandeling van kanker bij onze kinderen verloopt goed. Zij zijn er nog niet maar de vooruitzichten zijn goed. Dankzij het Prinses Máxima Centrum!  

Niet alle kinderen die kanker krijgen kunnen worden genezen. Dit moet beter en daar wordt hard aan gewerkt. Een donatie aan het Prinses Máxama Centrum kan daaraan bijdragen.

Eigenlijk zijn er geen woorden voor wat het Prinses Maxima Centrum voor onze kinderen heeft betekent. De hoop, het vertrouwen, de kennis, de faciliteiten, het medeleven, het meedenken, de mogelijkheden en toch ook de vreugde zijn enorm. Dat deze ziekte kinderen kan treffen, mag niet. Maar als dit lot je toekomt, dan is het Prinses Maxima Centrum de beste plek om te zijn. Daarom mag in de wereld van het Prinses Maxima Centrum geld geen belemmering zijn en willen we zoveel mogelijk geld inzamelen. 

15
18/01/2023
15:34

Turkan

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.