Tantes in actie!

Samen voor 100% genezing!

Afgelopen september werd ons nichtje van 2,5 jaar gediagnostiseerd met een vorm van kinderkanker.

Omdat er uitzicht moet komen op 100% genezing voor alle kinderen met deze vreselijke ziekte zetten wij ons als familie in om hier een bijdrage aan te leveren! Samen zijn we sterker dan kanker!

Doneer💗 Alle beetjes helpen!

Tante Jorinda & tante Bianca

50
02/01/2023
14:11

Bas

Bekijk alle
  Bekijk alle
25/11/2022 | 10:30

Wat een liefde 💚💪🏻💜

We worden overspoeld met jullie donaties, hartverwarmend, binnen 24 uur hadden we ons streefbedrag al gehaald, uiteraard stoppen we niet. De actie loopt tot en met 23 december en tot die tijd kan er gewoon gedoneerd worden. Samen zijn we sterker dan kanker, wij gaan voor 100% genezing!💚💪🏻💜 Luiste 19 t/m 23 december naar Radio 538. Liefs, Tante Jorinda & tante Bianca ENORM bedankt voor iedereen die een donatie doet.

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.