Strijdende Vlinderslaggers

Vreedzaam Vlinderslag helpt mee!

Heel kindcentrum Vlinderslag gaat samen met 538 geld ophalen voor het goede doel: "Voor kinderen met kinderkanker in het Prinses Maxima centrum". Samen met radio 538 strijden we tijdens missie 538 voor de komst van een speciale clean room waarin afweercellen van kinderen worden geprogrammeerd om kanker aan te vallen. Daarmee kan de overlevingskans van kinderen worden vergroot, met minder schade op de lange termijn. Als Vreedzaam kindcentrum kunnen we dit niet voorbij laten gaan. We dragen immers graag ons steentje bij hebben wij geleerd. Dat doen we op de volgende manier.  

Op 16 december is onder schooltijd het jaarlijkse kerstknutselcircuit op heel Vlinderslag. De kinderen gaan groepsdoorbrekend knutselen om hiermee geld op te halen voor het goede doel. Op donderdag 22 december van 14:00 - 15:00 worden de gemaakte werkjes in de hal van kindcentrum Vlinderslag verkocht voor 50 cent. Natuurlijk mag je je eigen werkje kopen en een extra bijdrage doen in de donatiebus kan natuurlijk altijd.  

Van 17 t/m 21 december kunnen leerlingen met eigen acties ook geld ophalen voor dit goede doel. Denk hierbij aan flessen inzamelen, koekjes zelf bakken en verkopen of natuurlijk nog iets veel uniekers. Op Vlinderslag zit immers veel creatief talent. 

We verspreiden ook via Social media onze actiepagina om online donaties zeker niet uit de weg te gaan! Vergeet niet onze actiepagina te delen! We hebben ons doel gesteld op 600 euro, maar wat ons betreft kan dit doel niet genoeg geld/aandacht krijgen.  

Op 22 december verzamelen we alle donaties, om aan het einde van de dag het totale bedrag te doneren aan het Prinses Maxima centrum. Op naar een wereld zonder (kinder)kanker! 

365
23/12/2022
10:06

Anoniem

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.