S
Stichting Overleven

Koop de kalender van Stichting Overleven en begin elke week positief!

Stichting Overleven ondersteunt mensen die te maken krijgen met de diagnose kanker. We geven adviezen, maar ook financiële steun bijvoorbeeld wanneer bepaalde noodzakelijke behandelingen niet vergoed worden.

Elk jaar maken wij een mooie kalender met iedere week een nieuwe positieve spreuk. Dit jaar hebben wij onze kalender in een geheel nieuw jasje gestoken. Wij stellen 150 kalenders beschikbaar en de volledige opbrengst hiervan gaat naar het Prinses Máxima Centrum. De kalender kost normaal gesproken €14,95. Voor Missie 538 bieden we hem aan voor €12,50.

Mocht je een kalender willen bestellen, stuur dan een mailtje met je naam en adres en hoeveel kalenders je zou willen naar info@overleven.com o.v.v. 'Missie 538' en wij sturen je de kalender op en doneren het geld aan het Prinses Máxima Centrum. Alvast heel erg bedankt voor de bestelling!

25
23/12/2022
18:10

Nikki

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.