Scouting Heinkenszand

Voor en door kinderen

Scouting Heinkenszand komt in actie voor Missie 538! 💪 Samen met onze leden, ouders, familie, vrienden, collega's en iedereen die ons wil helpen, willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor dit mooie, goede doel: het Prinses Máxima Centrum. 💚💜🧡

Scouting staat voor uitdaging; leuke en spannende activiteiten bieden waarmee kinderen worden uitgedaagd om zich persoonlijk te ontwikkelen.

Nu draaien we de rollen om: Wij laten ons uitdagen en steken onze handen uit de mouwen!

Naast de online donatie'bus', halen wij van 3 december tot en met 17 december lege flessen en statiegeldbonnetjes op. Dit geld storten wij t.b.v. de komst van een speciale clean room waarin afweercellen van kinderen worden geprogrammeerd om kanker aan te vallen. Daarmee kan de overlevingskans van kinderen worden vergroot, met minder schade op de lange termijn.

Wij staan voor de volle 200% achter de missie van het Máxima Centrum; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.

Help jij mee om deze missie tot een succes te maken?
Doneer dan nu!

5
24/12/2022
13:53

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
26/11/2022 | 21:55

Scouting Heinkenszand strijdt mee tijdens Missie 538!

Scouting Heinkenszand komt in actie voor Missie 538! 💪 Samen met onze leden, ouders, familie, vrienden, collega's en iedereen die ons wil helpen, willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor dit mooie, goede doel: het Prinses Máxima Centrum. 💚💜🧡 Scouting staat voor uitdaging; leuke en spannende activiteiten bieden waarmee kinderen worden uitgedaagd om zich persoonlijk te ontwikkelen. Nu draaien we de rollen om: Wij laten ons uitdagen en steken onze handen uit de mouwen!Naast de online donatie'bus', halen wij van 3 december tot en met 17 december lege flessen en statiegeldbonnetjes op. Dit geld storten wij t.b.v. de komst van een speciale clean room waarin afweercellen van kinderen worden geprogrammeerd om kanker aan te vallen. Daarmee kan de overlevingskans van kinderen worden vergroot, met minder schade op de lange termijn. Wij staan voor de volle 200% achter de missie van het Máxima Centrum; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Help jij mee om deze missie tot een succes te maken?Doneer dan nu!

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.