RODA '23

Scoren voor het Prinses Máxima Centrum

Een sportclub als RODA '23, wat zo erg voor haar jeugd staat grijpt het naar het hart dat er kinderen zijn die niet de vrijheid en kracht hebben om een bal op te pakken en scoren samen met zijn of haar vriendjes.

Per individu, per team maar vooral als hele club staan wij achter deze actie en willen wij als club geld inzamelen voor de kanjers van het Prinses Máxima Centrum.

Onze missie is het ophalen van €25.000 euro. Hoe? Daar hebben we JOU voor nodig!!

Wij vragen jou, je zoons, dochters, oom's en oma’s, andere familie en kennissen bij te dragen aan deze missie door voor elke goal wat jouw team tot de winterstop maakt minimaal één euro te doneren via de betaal link. Op die manier scoren we met de gehele club de €25.000 euro bij elkaar! Scoort jouw team 3 maal de aankomende wedstrijd is dus €3 euro in de pot! Of €15 of €30 of €…

Scoor je een keer niet, of wil je gewoon doneren uit liefdadigheid? Doneer dan wat je kan/wilt missen.

Een individu scoort, maar een team wint. We moeten dit samen doen als team en als club. Want wij zijn Rodianen en wij zijn kampioenen.

De actie is tot aan de winterstop. 

15
29/12/2022
22:14

Anoniem

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.