In actie voor Moos en andere kinderen

Alle kinderen kankervrij

Wij Sil, Biem, Leander, Sanne en Hidde willen heeeeel veel geld ophalen voor het prinses Máxima centrum. We doen dit voor Moos, het broertje van Sil en Biem, maar ook voor alle andere kinderen.
Moos is ernstig ziek, hij heeft nierkanker met uitzaaiingen en krijgt een zware behandeling van verschillende chemo’s en moet daarnaast bestraald worden. Dit om alle gemene cellen in zijn lijfje te verslaan.
Moos wordt ziek van de chemo en elke chemo heeft ook weer verschillende bijwerkingen voor later. Hoe mooi zou het zijn als kinderen in de toekomst een andere behandeling kunnen krijgen. Een behandeling zonder chemo waardoor ze dus minder of niet ziek van worden en zonder bijwerkingen.
We gaan voor  € 1.000,-  en weten zeker dat dat ons gaat lukken.
Ook zamelen we geld in door lege flessen in te zamelen. Mocht je dus nog lege flessen hebben die je wilt doneren, kunnen deze aan de Brakenbeltsweg 5 gebracht worden.
Helpen jullie ons mee? Doneer en stuur deze link door in elke groepsapp die je hebt 💪 dank jullie wel! 😘

25
28/01/2023
11:21

Anoniem

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.