Gezondheidscentrum de Meierij

Sint Oedenrode: Lever je statiegeld in voor Clean Rooms!

Gezondheidscentrum de Meierij komt in actie samen met Albert Heijn Sint-Oedenrode!

Kom in actie en help mee in de strijd tegen kinderkanker! Tot 23 december kan je bij ons al je statiegeldflessen, lege bierkratten en statiegeldbonnen inleveren in het Gezondheidscentrum. 100% van de opbrengst zal worden gedoneerd. 23 december zullen we alles inleveren bij de Albert Heijn Sint Oedenrode. Doe jij mee? Doneren kan natuurlijk ook! We streven ernaar om €538,- binnen te halen!

  • Statiegeldflessen
    • We hebben een winkelwagen in het gezondheidscentrum staan! Daar lever je de flessen in! 
  • Bierkratjes
    • Bierkratjes stapelen we zichtbaar op voor deze missie! Hoe hoger de toren, hoe beter!
  • Statiegeldbonnen
    • Flessen al ingeleverd? Lever je bon in bij de receptie! Hier staat een mooie pot waar alle statiegeldbonnen in kunnen!

Binnen het gezondheidscentrum hebben we fysiotherapeuten die zijn gespecialiseerd in kinderfysiotherapie, oncologiefysiotherapie en oedeemtherapie. We hebben daarnaast samen met andere zorgdisciplines binnen het pand een oncologiecentrum opgericht om patiënten in de periode voor, tijdens en na kanker zo snel en goed mogelijk te ondersteunen en behandelen! Met Missie538 willen we graag aandacht vragen voor kinderkanker en ons steentje bijdragen aan het realiseren van meer Clean Rooms en zo meer celtherapie mogelijk te maken!

15
28/12/2022
21:48

Conny

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.