Cas to the Max

Steun 538 % om te streven naar 100% genezing

Cas heeft 10 juni 2021 de diagnose gekregen van een hersentumor (Medulloblastoom type 3) met uitzaaiingen. Een vreselijk bericht met één dag voor zijn verjaardag het bericht dat er een behandeling gestart ging worden maar de prognose niet heel positief was. Nu anderhalf jaar later is Cas schoon van zijn kanker, maar nog niet genezen. Hij heeft een hele zware operatie goed doorstaan met minimale gevolgschade. Daarna 6 weken lang dagelijks intensieve Protonen radiotherapie, en daarna 6 maanden chemotherapie gekregen. Hierna konden de artsen gelukkig zeggen dat de kanker weg was. Cas blijf onder controle en gelukkig waren de laatste twee MRI-scans ook goed.
Cas hersteld behoorlijk goed van zijn behandelingen, maar zal altijd minimale restgevolgen houden.
Hiervan zegt hij zelf dat prima te vinden omdat hij er nog steeds is.
Door onze ervaring is het zo ontzettend duidelijk geworden dat er nooit genoeg geld ingezameld kan worden voor het Prinses Maxima Centrum.
De helden die daar alle kinderen proberen te genezen van deze vreselijke ziekte moeten hiervoor alle middelen beschikbaar kunnen krijgen die hiervoor nodig is.
Hiervoor hebben wij jullie steun en donatie vreselijk hard nodig!

10
01/01/2023
22:11

Anoniem

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.