B
Buren van Klaas

Buren van Klaas - Missie voor Klaas

KLAAS

Klaas; onze vrolijke en lieve buurjongen. Klaas is eind november 3 geworden en woont met zijn papa, mama én broertje Foppe in Oldenzaal. Sinds 1 juli 2022 staat het leven van dit gezin op de kop. Klaas is ziek, hij heeft een hersentumor. Klaas is een echte kanjer. Hij wordt behandeld in het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. 

MISSIE 538

In december komt Radio 538 in actie met Missie 538. ‘Het geld gaat naar een zogenaamde clean room, dat is een laboratorium ruimte waar je de afweercellen van een kind om kan bouwen zodat ze zich gaan richten tegen de kankercellen van dat kind.’

ONZE MISSIE - BUREN VAN KLAAS

Wij zijn de buren van Klaas en willen graag iets doen! Daarom zijn wij onze missie gestart om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit doel. STEUN JIJ OOK ONZE ACTIE?

20
27/12/2022
22:45

Anoniem

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.