1
100% genezing van kinderkanker

Alle kinderen hebben recht op genezing!

Wij hebben een paar gekke weken achter de rug! Een achtbaan van emoties en vervelende onderzoeken voor onze Jill. Gelukkig hebben wij te horen gekregen dat alles zo goed als zeker geneest en komt het besef dat wij ons ontzetten gelukkig mogen prijzen. Want voor veel kinderen, hun ouders en broertjes en zusjes verloopt z’n traject heel anders met enorm veel verdriet.

Inmiddels weten wij dat de top dokters in het Princes Máxima Centrum er alles aan zullen doen om de kinderen beter te maken en hun ouders gerust te stellen. Dit is voor ons een inspiratie geweest om een missie bij 538 te starten, zodat het Princes Maxima centrum alle kinderen met kanker kan genezen.

25
28/12/2022
09:09

Arjan en Lianne

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.