Lisa Korver en Charlotte Molenaar versterken #TeamRandstad

Lisa Korver en Charlotte Molenaar zijn online influencers, beter als @Lizzardcurve & @Charlottemolenaar00 op TikTok. Tijdens Missie 538 komen ze #TeamRandstad versterken! Samen met Julia gaan ze Danny introduceren in de typische randstad cultuur! Afko’s, sporten...
 
Tijdens Missie 538 hoor je Danny en Julia iedere nacht tussen 03:00 en 06:00 uur op Radio 538. In deze uren zetten zij de randstad, waar Julia vandaan komt, en het platteland, waar Danny is opgegroeid, tegenover elkaar. Met behulp van sidekicks introduceren ze ieder hun eigen omgeving aan elkaar en de luisteraars van 538. Maar welke omgeving haalt er aan het eind van Missie 538 het meeste geld op?
5
22/12/2022
07:36

Anoniem

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.