Inburgeringscursus uut 't Oost'n door Bram Agterbos

Bram Agterbos, bekend van GladJakkers (hét comedykanaal uit het oosten van het land), komt tijdens Missie 538 #TeamPlatteland versterken. Samen met 538-dj Danny Blom gaat Bram een inburgeringscursus uut ’t Oost’n geven.
 
Tijdens Missie 538 hoor je Danny en Julia iedere nacht tussen 03:00 en 06:00 uur op Radio 538. In deze uren zetten zij de randstad, waar Julia vandaan komt, en het platteland, waar Danny is opgegroeid, tegenover elkaar. Met behulp van sidekicks introduceren ze ieder hun eigen omgeving aan elkaar en de luisteraars van 538. Maar welke omgeving haalt er aan het eind van Missie 538 het meeste geld op?
20
25/12/2022
09:57

Anoniem

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.