Westmore Technical Staffing & Recruitment

Steun samen met Westmore missie 538!

Vorig jaar hebben we in overleg met onze klanten besloten om het geld wat we normaal gesproken besteden aan relatiegeschenken te doneren aan één of meerdere goede doelen. De keuze voor dit jaar was erg snel gemaakt, namelijk het geweldige initiatief van Radio 538 om geld in te zamelen voor het Prinses Máxima Centrum in Eindhoven. Waarom juist dit goede doel? Nou, voor ons vrij simpel:

De bedrijven die wij dagelijks helpen om technische vakspecialisten te vinden maken óntzettend veel gebruik van Cleanrooms om de meest gave machines en apparatuur te maken. Het doel van missie 538 is om een zo groot mogelijk bedrag op te halen voor speciale Cleanrooms in het Máxima MC. In deze Cleanrooms kunnen afweercellen van jonge kinderen worden geprogrammeerd om kanker aan te vallen. Zo wordt de overlevingskans vergroot, met minder schade op de lange termijn én het onderzoek versneld.
Hoe mooi en bijzonder is dat om daar aan bij te kunnen dragen! 

Voor iedere medewerker die momenteel via ons aan het werk is bij deze technische maakbedrijven (klanten klinkt zo zakelijk) doneren wij € 25,- Op het moment zijn dat 97 toppers, waarop we afgerond uitkomen op een donatie van € 2.500,- Nu willen wij graag deze actie óók bij jou onder de aandacht brengen, om zo samen met deze inzamelactie voor missie 538 een prachtig bedrag te kunnen doneren!

Help jij ook mee om samen er voor te zorgen dat deze kinderen geholpen kunnen worden?
Ons doel is om € 3.000,- in te zamelen, jouw bijdrage zou enorm helpen om dit voor elkaar te krijgen!


Bedankt en alvast fijne feestdagen toegewenst namens Team Westmore

 

50
28/12/2022
10:25

Ronald

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.