T
Thomas Gerdingh

De Je-Drinkt-Maar-1-Bier-Minder-En-Doneert-Wat-Geld-Collectebus !

Dag vrienden, famililie, collega’s en anderen! Misschien heb je het al gezien, maar deze week komen we met 538 in actie voor het Prinses Máxima Centrum. Hét centrum in Nederland waar kinderen met kanker behandeld worden en waar zogenaamde clean rooms gemaakt moeten worden. Dat zijn steriele ruimtes die gebruikt worden om cellen van kinderen opnieuw te programmeren om kankercellen aan te vallen.

Het mag deze week dan geen -10 meer zijn, maar ik loop de hele week in korte broek om geld op te halen voor de KiKa Korte broeken actie. Ik zou het te gek vinden als je komend weekend één biertje of wijntje minder drinkt in de kroeg en dat geld aan een fantastisch doel kan schenken. Ik ga nu m’n melkflessen even tevoorschijn halen! Als je iets in de verte ziet schitteren dan zijn dat mijn kuiten. X

15
24/12/2022
09:26

Karin

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.