Sietske van Huet

Belle helpt missie 538 en het Prinses Máxima Centrum!

( Lid van team: Máximama’s in Actie!  )

Zoals de meesten van jullie weten, heeft onze dochter Belle leukemie gehad. Gelukkig viel ons kwartje de goede kant op, en mocht ze na 3 heftige jaren de allermooiste kraal in ontvangst nemen; de bloemenkraal.

Helaas zijn nog veel kinderen aan het strijden tegen kanker, of krijgen het slechte nieuws zelfs nog… Voor de kinderen die leukemie hebben, zijn ‘clean rooms’ een geweldige uitvinding. Hier kunnen eigen cellen worden ‘omgebouwd’ tot aanvallers van de verkeerde cellen. En juist daarvoor zet radio 538 zich deze week in. Een geweldige doorbraak op kinder-oncologisch gebied, waar ik graag mijn steentje aan bij wil dragen.

Helaas kan ik mee praten als ervaringsdeskundige, maar dat zorgt er wel voor dat ik precies weet hoe belangrijk deze actie is! 🍀💜💚🧡

 

50
23/12/2022
16:39

Anoniem

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.