Sieneke Harkema Harkema

Naar 100% genezing van kinderkanker!

Net 7 maanden oud was hij, een baby nog en zo onschuldig. Acute Lymfatische Leukemie was de diagnose. Een periode van doodsangsten, de ene na de andere nare behandeling en vooral veel onzekerheid volgde. Het is onmenselijk, kinderkanker zou niet moeten mogen.

Liam heeft enorme veerkracht laten zien en zit inmiddels in de onderhoudsfase van zijn behandeling. Het gaat goed met hem. Het Prinses Maxima Centrum voelt voor ons als een veilige haven, zij hebben een gezamenlijk doel; alle kinderen met kanker genezen met een optimale kwaliteit van leven. Dit doel voel je in alles wat er gebeurd, in alles wat ze doen en alles wat er wordt uitgestraald.

Bij de diagnose van Liam kregen we te horen: “we kunnen helaas niet alle kinderen beter maken, Liam is nog erg jong”. We willen deze woorden nooit meer horen. Deze actie is een stap in die richting! Steun het Prinses Maxima Centrum in hun weg naar volledige genezing van kinderkanker; doneer! Alle beetjes helpen.

Liefs,

Kevin en Sieneke

15
23/12/2022
18:42

Mariëlle

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.