Stein Rungraaf

Samen met Stein voor het Prinses Maxima Centrum!

( Lid van team: De Avenir: Team Stein )

Op de foto zie je Stein, samen met zijn kanjerketting en zijn juf. Stein is een leerling van SO de Rungraaf. Hij is in oktober acht jaar geworden. Het Prinses Maxima is in mei 2022 in het leven gekomen van Stein en zijn ouders. Bij Stein werd namelijk acute myeloïde leukemie (AML) geconstateerd. Stein heeft zware chemo’s gehad en daarbij een heleboel infecties waardoor hij weken in dit ziekenhuis heeft moeten verblijven. Samen met zijn ouders is hij deze zware strijd aan gegaan. Naast deze strijd heeft Stein zich ook nog ingezet voor zijn schoolwerk en contact met vriendjes en familie. Hij deed online mee met zijn klas via de klasgenoot en werkte met zijn ouders of met de juf in het ziekenhuis. NU is het tijd dat wij ons gaan inzetten voor het Prinses Maxima Centrum.

Dit gaan wij doen doormiddel van een sponsorloop om de Avenir in Eindhoven. In dit gebouw is de school van Stein gevestigd. Alle kinderen rennen op 22 december zoveel mogelijk rondjes. Op deze manier zetten wij ons in voor dit goede doel. 

Steun jij onze lopers en dus daarmee het Prinses Maxima Centrum. Doneer dan nu! 

25
28/12/2022
10:52

Anoniem

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.