R
Roy Zeven

ROY gaat KORT!

Beste allemaal, 

Inmiddels gaan we richting het einde van het jaar en is Missie 538 op volle toeren. Aangezien ik deze actie en de steun enorm bewonder, wil ik graag mijn bijdrage leveren door na een groeiperiode van ongeveer 4 jaar mijn haarbos te doneren. Op deze wijze hoop ik een helpende hand te bieden. 

Na het overweldigende succes van de actie die Koen Verweij eerder dit jaar startte, leek het mij een goed initiatief om niet achter te blijven maar hem te volgen. Bij deze ga ik KORT voor het goede doel. Uiteraard zijn alle kleine beetjes van harte welkom en hoop ik samen met jullie een mooi bedrag op te halen. Helpen jullie mee om het streefbedrag te behalen (of zelfs meer)?

Met deze 2-in-1 actie hoop ik enerzijds een mooi bedrag op te halen voor het Prinses Maxima Centrum en anderzijds mijn haren te doneren aan Stichting Haarwensen. Hoog tijd om iemand anders blij te maken met deze blonde lokken van circa 50cm.

Alvast dank voor jullie donatie en support. Mijn waardering is groot! 

Roy Zeven

5
31/12/2022
22:20

Camiel is gay

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.