Ross van de Walle

Golf Clinic Sluispolder Alkmaar

Golfen is leuk en gezond en daarmee ga ik samen met mijn trainer geld op halen voor de clean room in het Prinses Maxima Ziekenhuis. Op zondag 18 december geven Rémy en ik een golf clinic op Golfbaan Sluispolder in Alkmaar. We gaan zoveel mogelijk geld ophalen waardoor we niet meer naar Amerika hoeven. We kunnen dan zelf en sneller mensen beter maken!

De golf clinic is voor 18 mensen dus schrijf je snel in (via mijn moeder: 06 - 54 395 865, info@natasjavanderwoude.nl). De bijdrage is € 20,00 p.p. Wij doen ons enorme best om er een spectaculaire clinic van te maken dus eigenlijk is deze clinic veel meer geld waard dus doneer gerust meer!!!

25
23/12/2022
03:31

Mirjam & Ernst

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.