Nicky de Rover

Missie Kinderen Kanker Vrij

Onze kleine Held wordt ook behandeld is het Maxima. Zef heeft hersentumor gehad welke zich niet makkelijk laat behandelen. Daar is re-search zo belangrijk. Wij gaan voor alle Kinderen kanker vrij! Het Princes Máxima centrum wil haar re-search uitbreiden. Met nog twee verdiepingen wordt het PMC het grootste onderzoekscentrum van Europa. Help mee, en steun deze Missie 538 voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) is een onafhankelijke stichting die de onderzoeken naar kinderkanker financiert om zo de genezingskans te verhogen en de kwaliteit van behandeling te verbeteren.

25
24/12/2022
12:02

Anoniem

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.