Melissa Breeuwer

Girls on a Missie

( Lid van team: Girls on a Missie  )

Wij zetten ons in voor Missie 538! 

Op 21 december zamelen we zoveel mogelijk geld in voor het Prinses Maxima Centrum. Dit doen we op het Vrijthof in het mooie Maastricht op de Place d’Amour

Om 12 uur verkopen we daar merchandise in ons chaletje en tussen 15.00 uur en 19.00 uur kunnen jullie voor een donatie van minimaal 5 euro een plaatje aanvragen in de studio via onze Missie Telefoon en om 16 uur schaatsen we in tutu onder de Servaasbrug door. Natuurlijk willen wij als ‘meisjes met een missie’ gaan voor dit goede doel en hopen we op zoveel mogelijk donaties. Wil je met je klas, collega's, vrienden of buren onze Missie steunen of heb je nog een (te) gekke uitdaging voor ons? Dan zien we je graag op Magisch Maastricht!

Delen is fijn! 💚💜

15
13/12/2022
18:52

Anoniem

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.