M
Margreet Stegeman

Koek en zopie op de markt in Raalte

( Lid van team: Team Broekland voor Jelle )

Er is niets ergers dan je kind die kanker heeft. Het overkwam Jelle (15 jaar), een vriend van onze kinderen. Vorig jaar kreeg hij de diagnose en na zware behandelingen werd hij schoon verklaard.
Helaas bleek bij de eerste check up dat de kanker terug was. Jelle en zijn familie gaan de strijd wederom aan.


Ze leven in angst, maar zijn ook zo ontzettend positief. Onze zoons en dochters staan aan de zijlijn en leven mee waar ze kunnen. Nu is het tijd voor ons ouders om een steentje bij te dragen.

Op zaterdag 10 december staan we op de markt in Raalte en verkopen we chocolademelk (uiteraard met slagroom) en wat lekkers. Je buik al vol van al dat lekkers? Er staat ook een bus waar je geld kunt doneren. Of natuurlijk op onze pagina.

Laten we met z'n allen ons steentje bijdragen en het mooie werk van het Prinses Maximacentrum steunen. Alvast bedankt voor jullie donatie! 

10
24/12/2022
08:13

Anoniem

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.