M
Maartje van den Elsen

Lynn gaat weer winnen!

( Lid van team: Máximama’s in Actie!  )

Na helaas de 2e behandeling merken we hoe belangrijk het PMC is voor ons als gezin, maar ook voor de toekomst van alle kinderen in het PMC! Onderzoek, nieuwe medicatie maar ook spelmateriaal kost geld! En het is een fantastisch ziekenhuis, helaas dat je er moet zijn.. maar ondanks hebben wij er een “fijne” tijd gehad. Ook het broertje van Lynn vond het geen straf om in het ziekenhuis te verblijven tijdens haar stamceltransplantatie. Elke euro is er 1, en het gaat écht naar een goed doel!
Waarom €1306? Omdat het de nieuwe “verjaardag” is van Lynn die haar gegund is door een mama die de navelstreng van haar baby gedoneerd heeft en in de databank heeft laten zetten💜

15
29/12/2022
18:44

Hanny

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.