Maan Bergsma

Maan gaat voor 100% kans op genezing van kinderkanker!

( Lid van team: Máximama’s in Actie!  )

Maan was op 1 februari 8 maanden oud toen ze de diagnose Acute Lymfatische Leukemie kreeg. Op dat moment stort de hele wereld in en staat alles op zijn kop. Maan is al 10 maanden tegen deze vreselijk ziekte aan het vechten en heeft nog een kleine 16 maanden te gaan. Dankzij het behandelplan van het Prinses Maxima Centrum en het aanslaan van de chemo's heeft ziet alles er voor Maan heel goed uit. Maan is supersterk en vecht rustig door!

Helaas zijn er nog steeds 1 op de 4 kinderen die de strijd tegen kanker niet halen. Dit zijn er veel te veel! Elk kind verdient het om beter te worden en daar is veel onderzoek voor nodig om dit aantal te verminderen.

Maan haar grote wens is dat elk kind met kanker geneest en dat kinderen mogen strijden met minder pijn en ongemakken!

10
02/01/2023
13:01

Anoniem

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.