Lisanne Robijn

Lisanne wandelt voor 100% genezing van Kinderkanker

Samen sterk voor 100% genezing van kinderkanker. Zeg nou zelf, dat moet toch de wereld uit!
Na 13 jaar gewerkt te hebben in de kinderopvang nu zelf een dochtertje van 2 te hebben besef ik mij maar al te goed dat ik vind dat een kind niet zo ziek moet mogen zijn en al helemaal niet dat er aan een kinderdroom een einde komt.

Mijn moeder verlor haar broertje aan leukemie. Hij was toen 4 jaar oud. Met dat mijn moeder haar broertje verloor, verloor mijn oma haar kind. Tot aan haar overlijden (91 jaar) sprak zij nog regelmatig over die vreselijke periode. Gelukkig hebben we in de periode tot nu al een hoop weten te verbeteren op het gebied van kinderkanker, maar we zijn er nog lang niet! Zo vechten het dochtertje van een kennis kei en keihard tegen leukemie. Gelukkig is zij er bovenop gekomen! 

Ik kom nu in actie voor dit geweldige doel!
In de periode van 19 tot en met 23 december ga ik elke dag 7,5 km wandelen (omdat 75% van de kinderen geneest van kinderkanker), alles wat ik daar boven loop draagt helemaal bij aan die 100% genezing. Nou hoor ik je denken; 7,5 km? Ja, 7,5 km, maar met Vayènne (17 kilo) op mijn rug (wanneer zij dit natuurlijk wilt) en met 2 versleten knieën. Maar dat houdt mij niet tegen!

Help je mij mee? Doneer of vraag een nummer aan via 538

10
23/12/2022
20:25

Niels

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.