Jorn Gietema

Team Jorn in actie voor missie 538

De eerste schooldag na de zomervakantie zou Jorn van net 4 jaar voor het eerst naar de basisschool. In plaats daarvan lag hij opgenomen in het Prinses Máxima Centrum te vechten tegen Acute Lymfatische Leukemie (ALl). Van dichtbij maken wij nu mee wat het leven met kanker en het zware chemo traject van 2 jaar doen met een kind. Jorn z’n prognose lijkt goed maar dit kan beter! Wij gaan voor 100 % kankervrij!
Daarom is het zo belangrijk dat de cleanroom er komt. Hierbij wordt een nieuwe celtherapie ontwikkeld waarbij kindvriendelijkere therapieën gegeven kunnen worden en het aantal chemo behandelingen kan worden verminderd. Strijden jullie mee voor Jorn en alle zieke kindjes van het Prinses Máxima Centrum???
Alle kleine beetjes helpen, doneren kan via onze link/QR code.

Namens Jorn en z’n team,

Enorm bedankt!

15
16/01/2023
17:25

J

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.