Familie Cozijnsen

Samen strijden voor alle kinderstrijders!

Wij zijn op een missie.
De 538 missie om zoveel mogelijk geld op te halen deze maand voor het Prinses Máxima Centrum.

Je grootste nachtmerrie als ouder is dat je kind ziek wordt. Ook wij werden wakker in deze keiharde werkelijkheid. Onze zoon Sem van 3 jaar bleek een hersentumor te hebben.

Innovatieve ontwikkelingen zijn hard nodig en moeten blijven doorgaan. We hopen dat ook deze nieuwe vorm van therapie ooit iets mag gaan doen voor Sem in de (nabije) toekomst en voor alle andere, dappere kanjers.

Donaties voor deze ontwikkelingen komen dus op een heel goede plek. Check de site van 538.nl/missie om te zien waar het geld exact voor bedoeld is.  

Streefbedrag 1: € 10.538,- ✅
Streefbedrag 2: € 15.000,- ✅
Streefbedrag 3: € 20.000,- ✅
Streefbedrag 4: € 30.000,- ✅

Deze maand gaan we lege flessen verzamelen én kan je direct al steunen door een donatie achter te laten. Ieder kind telt, iedere bijdrage telt. 

Strijd jij samen met ons mee voor ALLE kinderstrijders? 🧡

Alvast bedankt voor je bijdrage,

Gerard en Jolinda
Sem & Twan Cozijnsen 

15
03/01/2023
09:43

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
22/12/2022 | 14:16

Wij durven het aan, jij ook?

Wij durven het aan! Jullie ook?  Ons streefbedrag gaan we namelijk nóg een keer verhogen. We gaan voor de  € 30.000,-Alle donaties en lege flessen zijn dus nog van harte welkom.  Dank voor jullie inzet en steun. We gaan ervoor. Nóg een keer🧡 Lieve groet,Gerard en Jolinda, Sem & Twan    

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.