Jolanda Meurs

Quinn in Actie voor 100% genezing

( Lid van team: Quinn & Sanne-Sophie  )

"Mijn stoute cellen jagers tegen Kanker moeten nog slimmer"

In februari '22 kreeg Quinn (7) de diagnose Lymfeklierkanker, Non-Hodgkin T-Cel Lymfoblastair Lymfoom. Vanaf het moment dat je kind de diagnose KinderKanker krijgt staat de wereld ineens stil. Je wordt keihard de rollercoaster van KinderKanker ingeduwd en uitstappen gaat niet. Het traject waar je inzit heb je nagenoeg geen invloed op en ben je overgeleverd aan de specialisten van het Prinses Maxima Centrum en daar moet je dus veel vertrouwen in hebben.

1 op de 4 kinderen overleefd deze ziekte niet en dit moet anders! De medicijnen tegen kanker moeten nog beter en slimmer, zodat in de toekomst ieder kind volledig kan genezen van deze rotziekte die een kind niet hoort te krijgen. Hier is veel onderzoek voor nodig en voor onderzoeken veel geld.
Ieder beetje helpt en met een bijdrage kun je het Prinses Maxima Centrum helpen hun doel te bereiken, alle kinderen met kanker genezen met optimale kwaliteit van leven🧡

 

25
23/12/2022
17:00

Anoniem

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.