Jenoah Mik

Strijder Jenoah Mik missie 538

Lees mijn volledige verhaal op:

http://charitysl.nl/2022/11/21/in-the-spotlights-jenoah/

Mama heeft namens mij deze actie opgezet. Ik strijd al ruim 2 jaar, ik weet niet beter. Ik heb goede dagen en periodes, maar ook slechte dagen en slechtere periodes. Ondanks alles zijn wij als gezin positief, proberen we zo normaal mogelijk te leven en plannen voor de toekomst te maken.

Helpen jullie mij en alle andere strijders met missie 538? Op naar 100% genezing voor kinderkanker 🎗. Samen zijn we sterk, strijden doen we niet alleen!

Het delen van mijn actie mag natuurlijk. Mama heeft een streefbedrag bedacht, maar hier mag natuurlijk van afgeweken worden 🤗 of we passen hem gewoon stiekem aan 😉. Misschien ken je mensen en/of bedrijven die willen helpen? Stuur ze de link maar door.

Bedankt!

Groetjes Jenoah

20
29/12/2022
16:59

Arjen en Rose

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.