Jahraino Poestkoke

Jahraino en ‘t Startpunt gaan er MÁXIMA(Al) voor!

Bij onze strijder Jahraino (7 jaar) is op 31 december 2021 een hersentumor gediagnostiseerd. Een hooggradig diffuus midline glioom. Helaas is zijn prognose slecht.

 

De aflopen 10 maanden hebben wij als gezin maar ook Jahraino in het middelpunt gestaan en hele mooie herinneringen mogen maken. Wij danken ieder die dit voor ons mogelijk hebben gemaakt. Het Prinses Máxima Centrum voelt voor ons als een tweede thuis. De artsen, verplegers, medewerkers en onderzoekers zorgen dat het ziekenhuis niet als een ziekenhuis voelt.

 

Het Prinses Maximá Centrum voelt voor ons als een tweede thuis. De artsen, verplegers, medewerkers en onderzoekers zorgen met name hiervoor.

 

Jaarlijkse krijgen ongeveer 600 kinderen in Nederland kanker. Nog steeds overlijdt 1 op 4 kinderen met kanker aan deze ziekte. Als een kind ernstig ziek is door kanker, staat maar een ding voorop: GENEZEN. Er worden dus wonderen verricht in het Prinses Máxima Centrum. Helaas nog niet voor elke kanker- of tumorvorm. 

 

Door middel van jouw donaties hopen wij een steentje bij te dragen om meer kanker- en tumorvormen beter te kunnen behandelen in de toekomst.

 

De komende weken gaan wij (ouders en schoonouders van Jahraino) samen met ‘t Startpunt Ede (basisschool van Jahraino) diverse acties opzetten.

Er wordt onder andere een loterij georganiseerd en kinderen kunnen/gaan flessen inzamelen.

 

15
25/12/2022
08:20

D.M.

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.