Gonneke van Veen

Familie van Veen - samen voor het PMC

08 augustus 2018, deze dag staat voor altijd in ons geheugen gegrift. Onze knappe kleine man, Robert, kreeg de diagnose acute leukemie (AML). Twee dagen voor zijn eerste verjaardag gingen we van taarten bakken en versieren, naar chemo's, kinder-IC en onzekerheid of hij ooit 2 zou worden.

Het PMC werd ons tweede thuis, het personeel onze 2e familie. Robert vocht keihard tegen de kanker. Zijn tweelingzusje, papa, mama en iedereen die om hem gaf om hem heen aan zijn zij. Het waren diepe dalen, maar gelukkig ook hoge pieken.

Op 13 februari 2019 kwam het verlossende woord: Robert was schoon en de behandeling was klaar. Op 20 februari 2019 nam hij trots de bloemenkraal in ontvangst. Al bijna 4 jaar is hij schoon!
Wij gunnen elk kind deze bloemenkraal en elk kind een toekomst.

Daarom zetten wij ons in voor missie 538, met deze digitale collectebus. Samen voor het PMC, samen voor ons tweede thuis. Geef jij ook?
Samen voor 100% genezing!

6
24/12/2022
17:22

Wim

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.