Evy Schrijvers

Op naar een 100% genezing met celtherapie! 💪🏼🎗️🧡

Hoi ik ben Evy (15) en in mei 2021 kreeg ik Leukemie. Inmiddels ben ik alweer een jaar Leukemie vrij dankzij een fantastische nieuwe therapie, namelijk celtherapie. Samen met Frank Dane heb ik voor missie 538 💚💜 opnames gemaakt, waarin ik deze therapie uitleg en vertel waarom deze therapie zo belangrijk is. Deze zullen in de missie week online komen en zijn zeker de moeite waard om te bekijken 😃. Zoals je waarschijnlijk wel weet zamelt missie 538 geld in voor cleanrooms, zodat de therapie die ik vanuit Amerika 🇺🇸 gekregen heb ook in het Prinses Máxima Centrum 🧡 kan worden gemaakt. Samen willen we natuurlijk naar een toekomst waarin iedereen met kanker 100% kans heeft op een volledige genezing 🎗️ en waarbij de hoeveelheid chemo wordt beperkt. Jouw steun kan hier aan bijdragen, want deze cleanrooms zullen een belangrijke stap zijn!

Alvast heel erg bedankt 🙏🏻!

Liefs,
Evy

15
22/01/2023
15:12

Eric

Bekijk alle
  Bekijk alle
08/12/2022 | 20:05

Op de helft van ons streefbedrag en het eerste filmpje is hier te zien! 🧡🧡

Wauw €5.000, wie had dat gedacht, na twee weken al op de helft van ons streefbedrag! Heel veel dank aan alle donateurs en nog een speciaal bedankje aan de mensen die mijn actie helpen te promoten. 😊😊 Ondertussen staat ook het eerste filmpje voor radio 538, waarin ik wat vertel over de na-effecten van een chemobehandeling en mijn toekomst droom, online. Je kunt het filmpje bekijken via deze link:  https://youtu.be/Oj34G4J_3qo

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.