Dylan Winselaar

Dylans Korte Broek actie

Al bijna tien jaar ben ik betrokken bij stichting KiKa als vrijwilliger. Ik trek het hele land rond voor evenementen van KiKa. Daarbij steun ik volledig het Prinses Máxima Centrum, want niemand wil naar het ziekenhuis, maar als het moet, dan moet het op een goede en fijne plek zijn.

Een korte broek dragen is een kleine uitdaging in vergelijking met de uitdaging om te herstellen. Dus daarom wil ik met deze actie geld ophalen. Bij elke €50,00 draag ik een dag langer de korte broek. In weer en wind.

15
27/12/2022
18:28

Mickel

Bekijk alle
  Bekijk alle
21/12/2022 | 18:47

Eerste dag!

Ik ben begonnen! De eerste dag in de korte broek is een feit! Met ruim €400,00 op de teller ga ik in iedergeval door tot en met woensdag! Maak je voor mij deze periode nog langer ? Doneer dan nu!

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.