C
Chantal Martins de Carvalho

CrossFit Fabriek doet Burpees Vul HIER de titel van jouw actie in...

( Lid van team: CrossFit Fabriek 0492 )

De dappere 8 jarige Mick is de dochter van een van onze leden. Zij vecht momenteel tegen deze vreselijke ziekte. Om het gezin een hart onder de riem te steken gaan de leden van CrossFit Fabriek op 21 december in hun box proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen met de workout:  ‘when life knocks you down do a burpee’. In 1 uur 538 burpees voltooien, individueel of in teams van 2 personen.

Ook niet leden zijn welkom om op 21 december 18:45-20:15u de challenge op locatie mee te doen. Stuur dan wel even een mail naar info@crossfitfabriek.nl

Kun je deze dag niet aanwezig zijn maar wil je wel helpen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit belangrijke doel dan kan dat d.m.v. donatie en het delen van onze actie op jouw social media kanalen. Dit wordt door vele enorm gewaardeerd. 

Vul HIER in wat je gaat doen met jouw actie...

25
22/12/2022
14:19

Celine

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.