Caroline van der Laan

In actie voor 100% genezing net als bij Fleur!

Precies 5 jaar geleden op 22 november 2017 werden we gebeld door de huisarts dat we met spoed naar het ziekenhuis moesten gaan.  We wisten dat er iets goed mis was....Onze jongste dochter Fleur bleek ernstig ziek. Na vele operaties en onderzoeken bleek dat ze ernstige aplastische anemie had (SAA). Om te kunnen genezen van deze levensbedreigende aandoening moest zij een stamceltransplantatie ondergaan in het WKZ en zijn we later naar het PMC gegaan. Wij hadden het geluk dat Fleur is genezen. Haar grote zus kon haar helpen met het doneren van haar stamcellen in 2018. Maar er zijn nog zoveel kinderen die dagelijks sterven aan een zeer ernstige ziekte.

De meisjes van MO10-5 van HC Bloemendaal hebben de missie om ieder kind met een levensbedreigende ziekte te genezen, net als bij hun teamgenoot Fleur. We gaan daarom proberen zoveel mogelijk geld in te inzamelen om alle kinderen in de toekomst nog beter te kunnen genezen zodat alle families hetzelfde geluk kunnen ervaren als wij hebben gehad met onze dochter. En we hebben jullie hierbij hard nodig! We organsieren een bake sale bij Di Fiore (17 sept van 12.00 uur tot 15.00 uur) en tevens een benefiet borrel in Bloemendaal. Ook kan je doneren in Nolita pizzabar Overveen/Heemstde en bij Westhoff in Haarlem. Alvast heel veel dank voor jullie bijdrage!

15
28/12/2022
20:20

Mo

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.