C
Carla van Hoorn

Barneveldse eieren voor Missie 538!

Afgelopen jaar kreeg één van onze kinderen de diagnose melanoomkanker. Zij wordt hiervoor behandeld in het Prinses Máxima centrum in Utrecht. Recentelijk is gebleken dat ook bij melanoomkanker het gebruik van een Clean Room een uitkomst zou zijn.
Omdat ik in het verleden al eens wat Barneveldse eieren van een bevriende pluimveehouder verkocht aan vrienden en kennissen in haar omgeving bracht het mij op een plan.
Ik heb Pluimveehouderij Jansen in Barneveld/Lunteren benaderd met de vraag of zij wat kunnen doen, zodat wij eieren kunnen verkopen en de winst kunnen doneren aan Missie 538. Zij waren direct enthousiast en doneren de eerste 1000 eieren. De rest van de eieren die nodig zijn voor deze actie mogen tegen flinke kortingsprijzen worden aangeschaft.
Wilt u deze heerlijke verse Barneveldse eieren kopen? Zij zijn te koop voor € 7,50 per tree van 30 stuks. U kunt hiervoor mailen naar vanhoorn.carla@gmail.com. Wij hopen een flink bedrag bij elkaar te sparen om te doneren aan missie 538, zodat kinderen als onze dochter mogen genezen van kanker. Dat is onze wens en wij hopen op een mooie totaalopbrengst!
Verder willen wij iedereen die een missie start heel veel succes toewensen!

10
01/01/2023
10:20

Anoniem

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.