B
Bon Kuiper

Dag Strandvissen 2 personen

Ik wil graag zoveel mogelijk donaties binnehalen voor het Princes Maxima Ziekenhuis om een bijdrage te leveren aan het gevecht tegen kanker. Zelf ben ik mijn moeder verloren 6 jaar geleden aan kanker, een dag na kerst! Deze ziekte moet de wereld uit...

Kinderen moeten nog een leven voor zich hebben en genieten van het leven met vriendjes, vriendinnetjes en hun familie. Tijd voor verandering en een hogere kans van slagen op genezing van deze vreselijke ziekte...

Aangezien Klaas van der Eerden met mij mee geweest is met zeevissen en deze geweldige actie met Radio 538 op touw heeft gezet, wil ik me hier graag extra voor inzetten!

Help jij mee? Alle beetjes helpen! Doneer voor deze geweldige sterke strijdende kinderen!

*******************************************(Hoogste bieder bied ik een dagje strandvissen aan voor twee personen met Zeevis Forum Nederland)
*******************************************

Als we een hengel, molens en allemaal dure spullen kunnen kopen, kunnen we dit ook!💪❤️

Groeten,
Bob Kuiper

15
29/12/2022
11:13

Anoniem

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.