B
Boaz van den Bos

Missie Boaz 🧡Prinses Máxima Centrum🧡 100% genezing kinderkanker

( Lid van team: Máximama’s in Actie!  )

Het Prinses Máxima Centrum is al 2.5 jaar ons 2e thuis. Een plek waar je liever niet wilt zijn, maar als het dan toch moet...is het de beste plek waar je maar kunt zijn🧡De geweldige lieve artsen en verpleegkundigen met alle kennis en krachten gebundeld in 1 prachtig centrum, zónder het gevoel dat je in een ziekenhuis bent. 

Om alle kinderen te kunnen genezen van kinderkanker is veel geld voor onderzoek nodig. Het doel van #missie538 is om voor het Prinses Máxima Centrum een zo groot mogelijk bedrag op te halen voor speciale 'Clean rooms'. Daarin kunnen afweercellen van kinderen met kanker worden geprogrammeerd om kanker aan te vallen. Zo wordt de overlevingskans vergroot, met minder schade op de lange termijn.

Naast doneren, kun je ook speciale kerst cupcakes kopen die Boaz met zijn broertje en zus bakt en verkoopt. De opbrengst hiervan wordt uiteraard ook gedoneerd via #Missie538

5
20/12/2022
16:10

Anoniem

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.