B
Bianca Borsje

Bianca traint voor haar 1ste marathon en spaart daarmee geld per km

Dit jaar ben ik 40 geworden en nu moet die droom van het (hard)lopen van een marathon er maar eens van komen! Iets te hard van start gegaan met trainen ben ik - na wat ingelaste rust- op 16/11 écht gestart met mijn traininsschema. Hopelijk lukt het mij, samen met mijn broer, dit vol te houden tot de ultieme 42 km op 16 april 2023.

Ik weet dat de periode gaat komen dat trainen pijn gaat doen, motivatie weg is of het eindeloos lijkt. Op deze momenten zal ik aan alle kindjes denken die een heel andere - niet zelf gekozen - strijd leveren met pijn, angst en verdriet. Elke km zal voor hen zijn.

Van al de hardlooptrainingen in deze 5 maanden doneer ik graag 0,25 cent per km aan het prinses Maxima Centrum.

Via strava houd ik mijn km's bij en elke week stort ik mijn donatie op mijn eigen pagina. 

Uiteraard zal ik mensen uitnodigen mijn km's te volgen en eventueel te sponseren per gelopen km.... op deze manier hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen en alle kindjes te kunnen helpen met hun oneerlijke strijd tegen kanker. 

15
10/01/2023
07:53

Bianca

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.