Atletiekvereniging AVA'70

AVA'70 in actie voor Missie 538

Als sportvereniging in Aalten staan we midden in de maatschappij. Bijna 200 van onze 600 leden zijn jeugd en wekelijks vermaken onze tal van vrijwilligers onder andere deze doelgroep en gaan tientallen kinderen met een lach op hun gezicht naar huis na een training, wedstrijd of activiteit. We kunnen ons dan ook niet voorstellen hoe het voor een kind (en ouders) moet zijn om niet zorgeloos naar school te kunnen, buiten te kunnen spelen, laat staan te sporten. Maar dag in, dag uit bezig te zijn met het overwinnen van een ziekte.

Op 18 december organiseert AVA'70 daarom "In actie voor Missie 538". Een sponsorloop van 53,8 kilometer in en om Aalten, in de vorm van een klavertje vier. Tijdens deze estafetteloop, die bestaat uit verschillende etappes, hebben lopers (zowel leden als niet-leden) de mogelijkheid om een afstand mee te lopen en op die manier geld op te halen voor het goede doel.

Wil je meer informatie? 👉🏼 www.ava70inactie.nl
Wil je je inschrijven? 👉🏼 https://bit.ly/missie538inschrijving
Wil je direct doneren? 👉🏼
https://bit.ly/missie538doneren

3,50
28/12/2022
13:27

Anoniem

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.