Angelique Rijnders

Nails by Lique in actie voor PMC

( Lid van team: Máximama’s in Actie!  )

Lieve JIJ ❤️,

Zoals jullie weten heeft 538 een super mooie actie, namelijk 538 komt in actie voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.
En ik voel dat ik daar iets mee wil doen, dus heb ik bedacht Nails by Lique komt in actie voor het PMC. Zoals de meeste wel weten is Jayden ook onder behandeling in het PMC, en heeft daar 8 juni 2022' zijn stamceltransplantatie gehad. Ik wil er niet eens over nadenken als het PMC er niet was geweest.

Maar de mooie kant van het PMC heeft ook een verdrietige kant, namelijk 1 op de 4 kindjes komt te overlijden aan de gevolgen van kanker.

Dus ik namens Nails by Lique heeft bedacht dat als jij nu een afspraak boekt dat er 5 euro van de behandeling word gedoneerd aan het 538 komt in actie.

Wil je geen afspraak maar wel doneren? Dat kan natuurlijk ook! Klik dan op de link hieronder en laten we samen dat heel veel geld op halen..


want elk kind verdiend het om te leven! ❤️

P.S natuurlijk het liefst delen zodat we het meeste bereik hebben!🥰

https://www.starteenactievoormissie538.nl/actie/angelique-rijnders

5
23/12/2022
11:23

Anoniem

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.