Milan de Kleijn

Missie Radio 538

In juni kreeg ik te horen dat ik heel erg ziek was. De dokter zei dat ik waarschijnlijk leukemie heb, maar ik wist niet wat het was. Toen de dokter het vertelde moest ik heel erg huilen omdat ik dacht dat ik dood ging. We moesten gelijk onze spullen pakken en naar het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Eenmaal daar ging alles heel snel en moest ik heel veel dingen doen die ik nog nooit had gedaan. Binnen 48 uur kreeg ik mijn eerste chemo, en ik vond het heel erg eng, maar gelukkig waren papa, mama en mijn broer Daniël er om mij te steunen. Ook mijn aller beste vriend Wess kwam vaak langs, dat maakte mij altijd vrolijk.

Ik wil nu heel graag iets goeds terug doen aan het Prinses Máxima Centrum, omdat zij elke dag zo goed voor mij en alle andere zieke kindjes zorgen. Daarom wil ik via deze weg zo veel mogelijk geld ophalen, zodat alle kindjes de kans krijgen om deze ziekte te overwinnen.

Dus steun mij, en daarmee het Máxima, want ook al ben ik nu nog ziek, ik heb goede hoop dat ik weer beter word en weer met al mijn vrienden kan spelen en weer kan voetballen.

Bedankt voor jullie donatie.

Lieve groetjes,
Milan

25
28/11/2022
21:07

Anoniem

Bekijk alle

Alle kinderen met kanker in Nederland worden in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht behandeld. Zo geven ze het kind van vandaag de allerbeste zorg én zetten ze belangrijke stappen om de overlevingskansen voor de kinderen die nu nog niet genezen, te verbeteren door middel van onderzoek. Want het Máxima heeft maar één missie; ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.